Privacy verklaring
Talulabelle vindt jouw privacy erg belangrijk en daarom gaan we zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Wij geven jouw persoonsgegevens nooit aan derden. Hierbij houden wij ons aan de Wet bescherming persoonsgegevens. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en waarvoor we jouw gegevens gebruiken.

 
Verwerking van gegevens 
Je kunt jezelf via de website registreren en op die manier online artikelen bestellen. We versturen ook een nieuwsbrief. De persoonsgegevens, die hiervoor nodig zijn, worden alleen voor deze doeleinden verwerkt en bewaard. Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? Onderaan iedere mailing vind je de mogelijkheid om je af te melden. 


Bezoekgegevens 
Wanneer je onze website bezoekt, houden wij algemene bezoekgegevens bij. In dit kader kan de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Deze helpen ons om trends en behoeften van onze gebruikers te begrijpen zodat wij beter in staat zijn nieuwe functies voor onze diensten te bedenken of deze anderszins aan te passen. 


Gebruik van cookies 
Deze website maakt gebruik van "cookies": kleine bestandjes met informatie die op je computer worden geplaatst. De informatie bevordert de functionaliteit van een website. Daarmee kunnen wij de instellingen onthouden en onder andere de artikelen in het winkelwagentje bewaren. Door de cookies werkt de website goed en kun je fijn winkelen. 


Cookies uitzetten 
Cookies kun je altijd zelf uitschakelen of verwijderen, via je browserinstellingen. Wij willen je er op wijzen dat onze website hierna mogelijk minder snel en goed werkt. 


Google Analytics 
We gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers onze site gebruiken. De informatie die Google op die manier verkrijgt en het adres van jouw computer (IP-adres) worden opgeslagen door Google, zonder dat wij hier invloed op hebben. Google kan deze informatie alleen aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij garanderen dat Google Analytics de cookies niet zal gebruiken om banners te tonen op onze site op basis van het klikgedrag van onze gebruikers. 



Nieuwsbrief

Inhoud van de nieuwsbrief

We sturen alleen nieuwsbrieven met toestemming van de ontvanger of een wettelijke toestemming. In onze nieuwsbrief vind je informatie over nieuwe items en collecties, verkoopaanbiedingen en andere acties. We sturen de nieuwsbrief maximaal vier keer per maand.


Gebruik van de verzendservice "MailChimp"

De Talulabelle nieuwsbrief wordt verspreid via "MailChimp", een nieuwsbrief verzendplatform van Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce De Leon Ave # 5000, Atlanta, GA 30308, VS.
De e-mailadressen van onze nieuwsbriefontvangers, evenals andere informatie die in deze privacy statement wordt beschreven, worden opgeslagen op de servers van MailChimp in de VS. MailChimp gebruikt deze informatie om namens ons de nieuwsbrieven te verzenden en te evalueren. Bovendien kan MailChimp deze gegevens gebruiken om zijn eigen diensten te verbeteren. Bijvoorbeeld voor de technische optimalisatie van de verzending, de presentatie van de nieuwsbrief, economische doeleinden, of om te bepalen uit welke landen ontvangers komen. MailChimp gebruikt de gegevens van onze nieuwsbriefontvangers niet om zelf met ontvangers te corresponderen of deze door te geven aan derden.
We vertrouwen op de betrouwbaarheid, IT en gegevensbeveiliging van MailChimp. MailChimp is gecertificeerd onder het privacy schild "Privacy Shield" van de VS en de EU en is vastbesloten om te voldoen aan de EU-vereisten voor gegevensbescherming. Verder hebben we een gegevensverwerkingsovereenkomst gesloten met MailChimp. Dit is een contract waarin MailChimp belooft de gegevens van onze gebruikers te beschermen, het namens ons in overeenstemming met haar privacy beleid te verwerken en in het bijzonder om het niet bekend te maken aan derden. Het privacy beleid van MailChimp kan hier worden bekeken.



Inloggegevens en andere informatie die is opgeslagen op de klantaccount

Om je aan te melden voor de nieuwsbrief, volstaat het om een e-mailadres in te voeren. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief, ga je ermee akkoord dat we de door jou verstrekte informatie en andere informatie die is opgeslagen op je klantaccount, evenals gepseudonimiseerde gebruiksgegevens kunnen gebruiken om je gepersonaliseerde advertenties en/of speciale aanbiedingen en diensten te bieden.


Statistisch onderzoek en analyses

De nieuwsbrieven bevatten een zogenaamd "web-beacon", een pixelformaat bestand dat wordt opgehaald van de MailChimp-server wanneer de nieuwsbrief wordt geopend. Dit bestand verzamelt in eerste instantie technische informatie, zoals informatie over de browser en je systeem, evenals je IP-adres en tijdstip van ophalen. Deze informatie wordt gebruikt om de technische prestaties van services te verbeteren op basis van jouw specificaties, doelgroep en jouw leesgewoonten, locaties (die kunnen worden bepaald met behulp van het IP-adres) en toegangstijden.
Verzamelde statistieken omvatten ook of de nieuwsbrieven worden geopend, wanneer ze zijn geopend en op welke links wordt geklikt. Om technische redenen kan deze informatie worden toegewezen aan de individuele ontvangers van de nieuwsbrief. Het is echter noch onze, noch de wens van MailChimp om individuele gebruikers te observeren. De evaluaties helpen ons om de leesgewoonten van onze gebruikers te herkennen en onze content aan hen aan te passen, of om verschillende content te verzenden in overeenstemming met de interesses van de gebruiker.


Doorlinken naar MailChimp en gegevensbeheer

Er zijn gevallen waarin we de ontvanger van de nieuwsbrief naar de MailChimp-website leiden. Bijvoorbeeld wanneer de ontvanger via een link uit de nieuwsbrief de nieuwsbrief online wilt bekijken (zoals in het geval van weergaveproblemen in het e-mailprogramma). Bovendien kunnen ontvangers van een nieuwsbrief hun gegevens wijzigen en opslaan via een link die naar de website van MailChimp leidt. Evenzo is het privacy beleid van MailChimp alleen beschikbaar op de website van MailChimp zelf.
In dit verband wijzen wij erop dat op de websites van MailChimp cookies worden gebruikt. Dit betekent dat persoonsgegevens die door MailChimp worden verwerkt, kunnen worden gebruikt door hun partners en serviceproviders (bijvoorbeeld Google Analytics). King Louie heeft geen invloed op deze gegevensverzameling. Voor meer informatie verwijzen we je door naar het privacy beleid van MailChimp.



Beëindiging / intrekking

Je kunt de ontvangst van onze nieuwsbrief op elk moment beëindigen. Dat wil zeggen: je kunt je gegeven toestemming intrekken. Hiermee vervalt tegelijkertijd je toestemming voor de verzending van nieuwsbrieven via MailChimp als het maken van statistische analyses door MailChimp. De toestemmingen voor verzending via MailChimp en het maken van statistische analyses kunnen niet apart van elkaar worden ingetrokken.
Een link om de ontvangst van de nieuwsbrief te beëindigen is te vinden aan het einde van elke nieuwsbrief. Na het uitschrijven worden uw gegevens binnen 7 dagen verwijderd.



Inzage en wijzigen van jouw gegevens
 
Vragen over ons privacy beleid of vragen omtrent inzage of verwijdering van jouw persoonsgegevens kan je richten aan winkel@talulabelle.nl 

Of per post aan: 

Talulabelle Graafland 8 
1251 NJ in Laren
word op de hoogte gehouden schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer een actie!
Copyright © 2018 | Realisatie door Websentiment